Bemutatkozás

1992 óta dolgozom fényképészként. Fő profilomba az esküvő-, tabló- és családi fotózások tartoznak, de foglalkozom rendezvény-, riport- és egyéb – nem kizárólag műtermi – képek készítésével is.

Esküvőfotózás történhet szabadtéren és belső helyszínen egyaránt, profi körülmények között, összeszokott csapattal és korszerű felszereléssel. Igény esetén a fotózásról videófelvétel készül, így arról kisfilm is rendelhető. A kellemes légkör ilyenkor egyszerre elengedhetetlen és garantált.

portre2015 300x450Tablófotózás általában a stúdióban zajlik, de kérésre megadott helyszínen vagy az osztályteremben ugyancsak lebonyolítható. A fotók készülhetnek hagyományos és modern stílusban is. A remek hangulatú tablófotózást követi az izgalmas egyéni és csoportos fotózás, amelyet számos egyedi és különleges (akár hozott) kellék tehet mégszínesebbé.

Az esküvőkhöz és a tablókhoz hasonlóan új reneszánszát éli a családi fotózás is. A képek készülhetnek műteremben, a szabadban és a meghitt otthonban egyaránt.

Fő tevékenységeim mellett az évek során több ügynökséggel és lapkiadóval is volt lehetőségem együtt dolgozni, közben pedig budapesti és pécsi modellekkel megismerkedni.

Mottó: Egy jó ötlet és a döntő pillanat!

Ars Poetica: Senki sem született modellnek, de mindenki szeretne jó fotót magáról vagy szeretteiről.

Szolgáltatások

FOTÓZÁS

Munkám során folyamatosan ügyelek rá, hogy az értékelhető képek mellett a fotózás maga is egy élményt nyújtson, hiszen a jó fénykép nem pusztán sikerül, hanem készül.

VIDEÓZÁS

Kollégáimmal közösen törekszünk a moziélmény izgalmas, látványos világát megteremteni. Úgy dolgozunk, hogy az esküvői párok egy mini filmforgatáson érezzék magukat.

EFFEKTEZÉS

Ma az utómunkák során az effektek és a kisebb trükkök már egyaránt jelen vannak, két dolgot viszont sosem veszítek szem elől: a kép ne legyen túlzó és a “lelke” megmaradjon.

 

 

 

 

ESKÜVŐ- ÉS PORTFÓLIÓ-FOTÓZÁS ESETÉN,

BŐVÍTETT CSOMAG MEGRENDELÉSE MELLETT

A SMINK INGYENES!

© 2016 Sinkovits Zoltán photographer